Érettségizőknek!

Érettségi tájékoztató 2020

 

2.jpg

Hagyomány új köntösben, akikre büszkék vagyunk

Immár hagyománnyá vált, hogy a Kratochvil Károly Honvéd Középiskola és Kollégium végzősei közül a legkiemelkedőbb teljesítményt nyújtó növendék neve felkerül az aulában található dicsőségtáblára.

 

Bővebben...

Végzőseink búcsúztatása

Ez az év más, mint a többi – szoktuk mondani a végzős növendékeknek. Hiszen a szalagtűző, a ballagás és az érettségi révén életük egy új szakasza felé haladnak: a felnőttkor kapuja nyílik meg lassan előttük. De ez a 2020-as év még különösebbé, még szokatlanabbá tette a 12-esek utolsó heteit.
 

Bővebben...

A járványhelyzetre felkészülve várja az érettségizőket a honvéd középiskola

Az új koronavírus okozta járványügyi helyzetben a középiskolák megszokott tanítási módszerei és az érettségi vizsgák lebonyolításának feltételei is megváltoztak. A debreceni Kratochvil Károly Honvéd Középiskola és Kollégium a megjelent kormányrendelet alapján felkészült a végzős növendékek fogadására - mondta el a honvedelem.hu-nak Kovács István alezredes, az intézmény igazgatója.

 

Bővebben...

HS Honvéd Kadét Program eszközbemutató

A Honvédelmi Sportszövetség egy internetes VLOG-ot indít, amelyben a Honvéd Kadét Program során az intézményeknek átadott segédeszközöket/fegyvereket mutatják be a kadétok számára. A VLOG célja a minőségi oktatás hátterének biztosítása az eszközök által.
 

Bővebben...

Tovább szeretné fejleszteni a honvéd középiskolát az új igazgató

Április 1-jétől új igazgatója van a debreceni Kratochvil Károly Honvéd Középiskola és Kollégiumnak. Kovács István alezredes pedagógusként kezdte pályafutását, majd 18 évig irányította a hódmezővásárhelyi helyőrségi zenekart. Az intézmény vezetőjeként – az eddigi történeti hagyományokat megőrizve – szeretné tovább fejleszteni az iskolát.
 

Bővebben...


Kérjük, hogy adója 1 %-ával támogassa iskolánk alapítványát!
Középfokú Elektronikai Szakképzésért és Honvédelmi Oktatásért Alapítvány
4027 Debrecen, Füredi út 69. Adószám: 19123879 – 1 – 09
Köszönjük!