Nyílt Nap 2019. október 24. 14 óra

A Nyílt Napra előzetes regisztráció nem szükséges

2.jpg

Foucault emléknap

Iskolánkban szeptember 18-án került sor a Foucault emléknap megrendezésre, mely során a francia fizikus és csillagász születésének 200. évfordulójáról emlékeztünk meg.
 

Bővebben...

Tanévnyitó a honvéd középiskolában

Elkezdődött a tanév a debreceni Kratochvil Károly Honvéd Középiskola és Kollégiumban is szeptember 2-án. A tanévnyitón Szabó István, a Honvédelmi Minisztérium honvédelmi államtitkára köszöntötte az intézmény növendékeit. 

Bővebben...

Tanévzáró a Kratochvilban

Az országnak olyan hazafias, elkötelezett fiatalokra van szüksége, akikre támaszkodni tud - mondta Benkő Tibor honvédelmi miniszter a debreceni Kratochvil Károly Honvéd Középiskola és Kollégium tanévzáró ünnepségén, június 14-én, pénteken.

 

Bővebben...

Elballagtak a végzős honvéd növendékek

Ötvenhat növendék ballagott el május 3-án, pénteken a debreceni Kratochvil Károly Honvéd Középiskola és Kollégiumból. A három végzős osztály tanulói 2015-ben kezdték meg tanulmányaikat az ország egyetlen honvéd középiskolájában.

 

Bővebben...

Világbajnoki ezüstöt hozott haza Spanyolországból a honvéd középiskola növendéke

Saját elmondása szerint már két-három éves kora óta érdeklik a különféle küzdősportok, igaz a kezdetek kezdetén – hatévesen - a thai box műfaja csábította a ringbe. Azóta Zilai Zétény - aki jelenleg a debreceni Kratocvhil Károly Honvéd Középiskola és Kollégium első évfolyamos növendéke - váltott a kempóra. És e váltás jól sikerült, hiszen miután tavaly Európa-bajnoki címet szerzett, az elmúlt hétvégén, a 16. Kempo Világbajnokság és Utánpótlás Világkupán a dobogó második fokára állhatott fel.
 

Bővebben...


Kérjük, hogy adója 1 %-ával támogassa iskolánk alapítványát!
Középfokú Elektronikai Szakképzésért és Honvédelmi Oktatásért Alapítvány
4027 Debrecen, Füredi út 69. Adószám: 19123879 – 1 – 09
Köszönjük!