Beiratkozás   az elektronikai technikus (54 523 02képzésre 2019 . augusztus 23-án 8:00-11:00-ig 

Az elektronikai technikus elektronikus berendezések tervezésével, legyártásával, szerelésével, üzemeltetésével, karbantartásával és javításával foglalkozik. A szakma képviselői elektronikai-, műszeripari, gépipari, illetve energiaipari ágazatokhoz tartozó termelő, szolgáltató cégeknél helyezkedhetnek el, nagy eséllyel. Ha érdekel a számítástechnika világa, a villamos kapcsolódások értelmezései és a villamos mérések, akkor válaszd ezt a jó jövőkilátású szakmát.

Feltételek: 

Érettségi végzettség

Ágazati szakmai érettségi vizsga

Legfeljebb 23. betöltött életév (2019-ben)


Békatábor 2019. augusztus 26-30.
 

1.jpg

Tanévzáró a Kratochvilban

Az országnak olyan hazafias, elkötelezett fiatalokra van szüksége, akikre támaszkodni tud - mondta Benkő Tibor honvédelmi miniszter a debreceni Kratochvil Károly Honvéd Középiskola és Kollégium tanévzáró ünnepségén, június 14-én, pénteken.

 

Bővebben...

Elballagtak a végzős honvéd növendékek

Ötvenhat növendék ballagott el május 3-án, pénteken a debreceni Kratochvil Károly Honvéd Középiskola és Kollégiumból. A három végzős osztály tanulói 2015-ben kezdték meg tanulmányaikat az ország egyetlen honvéd középiskolájában.

 

Bővebben...

Világbajnoki ezüstöt hozott haza Spanyolországból a honvéd középiskola növendéke

Saját elmondása szerint már két-három éves kora óta érdeklik a különféle küzdősportok, igaz a kezdetek kezdetén – hatévesen - a thai box műfaja csábította a ringbe. Azóta Zilai Zétény - aki jelenleg a debreceni Kratocvhil Károly Honvéd Középiskola és Kollégium első évfolyamos növendéke - váltott a kempóra. És e váltás jól sikerült, hiszen miután tavaly Európa-bajnoki címet szerzett, az elmúlt hétvégén, a 16. Kempo Világbajnokság és Utánpótlás Világkupán a dobogó második fokára állhatott fel.
 

Bővebben...

Mentortábor Csobánkán

Háromnapos mentortáborban vett részt az MH Altiszti Akadémia csobánkai bázisán a debreceni Kratochvil Károly Honvéd Középiskola és Kollégium hatvankét növendéke. A gimnazisták a rendezők munkáját segítik majd az idei nyári honvédelmi táborokban.

 

Bővebben...

Kimagasló cseh-magyar katonai középiskolai kapcsolatok

Tanulmányi látogatáson vettek részt április 8-12. között a debreceni Kratochvil Károly Honvéd Középiskola és Kollégium növendékei a Cseh Védelmi Minisztérium Katona Középiskolájában. Az utazás célja a két katonai középiskola együttműködésének elmélyítése, valamint a növendékek angol nyelvi kommunikációjának fejlesztése volt.
 

Bővebben...


Kérjük, hogy adója 1 %-ával támogassa iskolánk alapítványát!
Középfokú Elektronikai Szakképzésért és Honvédelmi Oktatásért Alapítvány
4027 Debrecen, Füredi út 69. Adószám: 19123879 – 1 – 09
Köszönjük!