Kedves Érdeklődő!

Bármilyen kérdése lenne a felvételivel kapcsolatban, küldje el azt a következő e-mail címre:

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.

A középiskolai felvételi menetével kapcsolatban szeretnénk figyelmükbe ajánlani az Oktatási Hivatal honlapján elérhető linket, ahol nagyon sok kérdésre választ kaphatnak:

https://www.oktatas.hu/kozneveles/kozepfoku_felveteli_eljaras/tajekoztato_felvetelizoknek/felveteli_kozepfoku_iskolakban_2019_2020

1.jpg

Makettkiállítás a honvéd középiskolában

A katonai repülés történetének bemutatása volt a célja annak a makett kiállításnak, amit november 18-21. között tartottak a debreceni Kratochvil Károly Honvéd Középiskola és Kollégium dísztermében.
 

Bővebben...

Lehet érdekes és könnyen tanulható a fizika?

Az élményközpontú óra jegyében a domború lencsék fókusztávolságát nem csak elméleti oldalról közelítették meg a 11. A osztály növendékei.
 

Bővebben...

Exobolygók

Miért ítélték oda a 2019-es fizikai Nobel-díjat? Erre a kérdésre is választ kaphattak azok a növendékek, akik ellátogattak a Debreceni Egyetem Kísérleti Fizikai Tanszékén megrendezett kísérletező délutánra.
 

Bővebben...

Foucault emléknap

Iskolánkban szeptember 18-án került sor a Foucault emléknap megrendezésre, mely során a francia fizikus és csillagász születésének 200. évfordulójáról emlékeztünk meg.
 

Bővebben...

Tanévnyitó a honvéd középiskolában

Elkezdődött a tanév a debreceni Kratochvil Károly Honvéd Középiskola és Kollégiumban is szeptember 2-án. A tanévnyitón Szabó István, a Honvédelmi Minisztérium honvédelmi államtitkára köszöntötte az intézmény növendékeit. 

Bővebben...


Kérjük, hogy adója 1 %-ával támogassa iskolánk alapítványát!
Középfokú Elektronikai Szakképzésért és Honvédelmi Oktatásért Alapítvány
4027 Debrecen, Füredi út 69. Adószám: 19123879 – 1 – 09
Köszönjük!