3.jpg

Kimagasló cseh-magyar katonai középiskolai kapcsolatok

Tanulmányi látogatáson vettek részt április 8-12. között a debreceni Kratochvil Károly Honvéd Középiskola és Kollégium növendékei a Cseh Védelmi Minisztérium Katona Középiskolájában. Az utazás célja a két katonai középiskola együttműködésének elmélyítése, valamint a növendékek angol nyelvi kommunikációjának fejlesztése volt.
 

Bővebben...

Véget ért az Országos Haditorna Verseny

A Honvédelmi Minisztérium és a Magyar Honvédség idén is megrendezte az Országos Haditorna Versenyt, amelynek célja a Magyar Honvédség és a társadalom kapcsolatának erősítésére, a honvédelmi nevelés, valamint a sport és egészséges életmód népszerűsítése a fiatalok körében.

 

Bővebben...

Egészségnap és március 15-i ünnepség a honvéd középiskolában

Március 13-án egészségnapot tartottak a Kratochvil Károly Honvéd Középiskola és Kollégiumban.

 

Bővebben...

A honvéd középiskolától a Telekom Veszprémig

Szűcs Bence, a debreceni Kratochvil Károly Honvéd Középiskola és Kollégium egykori növendéke pár évvel ezelőtt még nem ismerte a kézilabda szabályait. Most azonban a világ egyik legjobb kézilabdacsapatának tartott Telekom Veszprém tagja.
 

Bővebben...

Célba ért a Hajdú Menetszázad

A 19. alkalommal megrendezett Doni Hősök Emléktúra Hajdú Menetszázada január 26-án, szombaton érte el utolsó állomását, Hajdúnánást. A Hajdú-Bihar megyei rendezvény január 24-én kezdődött Debrecenben.

A második világháborús katonai hagyományőrzőkből, a Kratochvil Károly Honvéd Középiskola és Kollégium növendékeiből, aktív és tartalékos katonákból, valamint hagyományőrzőkből álló menetszázad a rendezvény három napja alatt több mint 70 kilométert teljesített.


 

Bővebben...


Kérjük, hogy adója 1 %-ával támogassa iskolánk alapítványát!
Középfokú Elektronikai Szakképzésért és Honvédelmi Oktatásért Alapítvány
4027 Debrecen, Füredi út 69. Adószám: 19123879 – 1 – 09
Köszönjük!