KRÉTA e-napló bevezetéseKedves Növendékek! Tisztelt Szülők!

A 2020-2021-es tanévben iskolánkban új e-napló bevezetésére kerül sor. 
Szeptembertől a KRÉTA naplót fogjuk használni, illetve a szülők a KRÉTA elektronikus ellenőrzőn keresztül tájékozódhatnak gyermekük iskolai eredményeiről, tanulmányi ügyeiről.
A belépéshez szükséges felhasználói adatokat a diákok személyesen az osztályfőnököktől, a szülők pedig e-mailben fogják megkapni.

Az iskola elektronikus naplójának elérhetősége:

https://kratochvil.e-kreta.hu

Az elektronikus ellenőrzővel kapcsolatos információkat az alábbi linken olvashatják:

https://tudasbazis.ekreta.hu/pages/viewpage.action?pageId=2424862
 
Kovács István alezredes
igazgató

4.jpg

Egy nap a Ludovikán


A debreceni Kratochvil Károly Honvéd Középiskola és Kollégium 11 végzős növendéke látogatott el a MH Ludovika Zászlóaljhoz a napokban, hogy testközelből figyelhessék meg a honvéd tisztjelöltek egy napját.
 

A középiskolások - miután elfoglalták körleteiket - találkoztak Sári Szabolcs alezredessel, a zászlóalj megbízott parancsnokával és feltehették neki kérdéseiket.

A fiatalok nem érkeztek felkészületlenül, hiszen két héttel ezelőtt az „Alma Mater +” program keretében a katonai szervezet személyügyi főnöke tartott tájékoztatót az egyetemi felvétel katonai sajtosságairól. Sári alezredes kérdésére - miszerint: „miért szeretnének a katonai felsőoktatásban tovább tanulni?” - mindannyian kész válaszokkal érkeztek.

A leendő tisztjelöltek részt vettek egy alaki foglalkozáson, megismerkedtek a zászlóalj múltjával, körbejárták a laktanyát.

Másnap reggel Zsiros Tamás törzszászlós, a zászlóalj vezénylő zászlósa még pirkadat előtt reggeli tornát tartott a tisztjelölteknek, amihez természetesen a 11 debreceni középiskolás is csatlakozott.

Elutazásuk előtt a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Hadtudományi és Honvédtisztképző Kar tanulmányi osztály munkatársai tájékoztatót tartottak a felvételi eljárás folyamatáról.Forrás: honvedelem.hu


Kérjük, hogy adója 1 %-ával támogassa iskolánk alapítványát!
Középfokú Elektronikai Szakképzésért és Honvédelmi Oktatásért Alapítvány
4027 Debrecen, Füredi út 69. Adószám: 19123879 – 1 – 09
Köszönjük!