KRÉTA e-napló bevezetéseKedves Növendékek! Tisztelt Szülők!

A 2020-2021-es tanévben iskolánkban új e-napló bevezetésére kerül sor. 
Szeptembertől a KRÉTA naplót fogjuk használni, illetve a szülők a KRÉTA elektronikus ellenőrzőn keresztül tájékozódhatnak gyermekük iskolai eredményeiről, tanulmányi ügyeiről.
A belépéshez szükséges felhasználói adatokat a diákok személyesen az osztályfőnököktől, a szülők pedig e-mailben fogják megkapni.

Az iskola elektronikus naplójának elérhetősége:

https://kratochvil.e-kreta.hu

Az elektronikus ellenőrzővel kapcsolatos információkat az alábbi linken olvashatják:

https://tudasbazis.ekreta.hu/pages/viewpage.action?pageId=2424862
 
Kovács István alezredes
igazgató

2.jpg

Elektronikai sikerek a Kratochvilban

Pécsen rendezték meg az ország egyik legrangosabb középiskolai elektrotechnikai megmérettetését, a Simonyi Károly Elektrotechnika Versenyt. A kétnapos versenyen a debreceni Kratochvil Károly Honvéd Középiskola és Kollégium csapata a harmadik helyezést szerezte meg.
 

A Simonyi Károly Elektrotechnika Versenyt először 1991-ben, a régió iskolái részére hirdették meg. Azóta évről évre több iskola képviselteti magát e meghívásos versenyen. Ma már az egész országból, sőt 2010-ben először az országhatáron túlról is érkeztek a versenyre tehetséges és jól felkészült fiatalok.

A kétnapos versenyen a debreceni Kratochvil Károly Honvéd Középiskola és Kollégium csapata a harmadik helyezést szerezte meg. Egyéniben a legjobb eredményt Bodnár Bálint 11. évfolyamos növendék érte el, aki a harmadik legjobb szóbeli vizsgafeleletet teljesítette. Rácznék Kovács Mária felkészítő tanár elmondta: a diákok a tanév elejétől folyamatosan készültek a versenyre. Mint fogalmazott: az iskolában tudatos versenyfelkészítés és kiválasztás működik, az elektronika iránt érdeklődő tehetséges növendékek már a 10. évfolyamtól speciális versenyfelkészítésen vesznek részt.
A honvéd középiskola diákjai idén is kitettek magukért. Indultak az ország legrangosabb elektronikai versenyein, és mindenhonnan éremmel tértek vissza.

Forrás: honvedelem.hu
 


Kérjük, hogy adója 1 %-ával támogassa iskolánk alapítványát!
Középfokú Elektronikai Szakképzésért és Honvédelmi Oktatásért Alapítvány
4027 Debrecen, Füredi út 69. Adószám: 19123879 – 1 – 09
Köszönjük!