Tisztelt Szülők, Kedves Felvételizők!

Jelentkezők ideiglenes felvételi jegyzéke

1111 - villamosipar-elektronika ágazat szakgimnázium

2222 - gimnázium

3333 - kadét honvédelem ágazat szakgimnázium

Az ideiglenes felvételi jegyzék kialakításánál a felvételi pontok mellett figyelembe vettük a fizikai, pszichológiai alkalmasságot és a motivációs beszélgetés tapasztalatait is.

Azokat utasítottuk el (E betűjelzéssel), akik nem feleltek meg a tantárgyi követelményeknek, és akik nem teljesítették a felvételi követelményeket.
 

4.jpg

Nyílt nap a Kratochvilban

A november a középiskolai jelentkezések és pályaválasztási nyílt napok időszaka a középfokú intézményekben. Az ország egyetlen honvéd középiskolájában, a debreceni Kratochvil Károly Honvéd Középiskola és Kollégiumban november 9-én várták az érdeklődőket.

 

Az ország 70 településéről, több mint kétszáz nyolcadik osztályos tanuló érkezett a nyílt napra. Jóval többen, mint a korábbi években. A honvéd középiskolai nevelés és oktatás iránti érdeklődés töretlen és évről évre egyre népszerűbb.


Az igazgatóhelyettesi és igazgatói tájékoztatók után a szülők, valamint a pályaválasztó nyolcadikosok megtekinthették az iskola növendékeinek önvédelmi és alaki bemutatóját, valamint bepillantást nyerhettek a honvéd középiskola oktatási rendszerébe.
A meghirdetett osztályokról és képzésekről részletes információ az iskola honlapján található.


Forrás: honvedelem.hu