Kedves Felvételiző!

A fizikai állapotfelméréssel és a motivációs beszélgetéssel kapcsolatos tudnivalók itt érhetők el.

A felvételi egyéni beosztása itt érhető el, a listát folyamatosan bővítjük.

További információk a felvételivel kapcsolatban a "Felvételizőknek" menüpont alatt találhatók.

2.jpg

Nyílt nap a honvéd középiskolában

A korábbi évek hatalmas érdeklődését is felülmúlta a debreceni Kratochvil Károly Honvéd Középiskola és Kollégium október 26-án megrendezett pályaválasztási nyílt napja. Az ország egyetlen honvéd középiskolájába 94 településről több száz pályaválasztó nyolcadikos érdekezett szüleivel, hogy betekintést nyerhessenek az iskola életébe és képzéseibe.


 

Berkecz Gábor igazgató a elmondta: őt is meglepte a szülők és diákok hatalmas érdeklődése. Hozzátette: évről-évre növekedett a nyílt napon résztvevők száma, de az idei év minden korábbit felülmúlt. „Szó szerint alig fértünk be az iskolába. Óriási öröm volt számomra ezt látni, hiszen mindez az iskola teljes személyi állományának az elmúlt években végzett kimagasló munkája nélkül mindez nem jöhetett volna létre” – mondta az igazgató.

A nyílt napra érkezők között ott voltak a korábbi években végzett növendékek is, akik testvéreikkel és barátaikkal látogattak vissza egykori iskolájukba, hogy számukra is ajánlják az intézményt. Emellett nagyon sok katona apuka és anyuka is a Kratochvilban látja azt a középfokú intézményt, amely a legmegfelelőbb a gyermekük számára – emelte ki Berkecz Gábor.A nyílt nap az igazgató köszöntőjét, valamint az intézmény helyetteseinek szakmai tájékoztatóját követően alaki-, közelharc-, és elsősegély bemutatóval folytatódott. Ezt követően az érdeklődők megtekinthették a kollégiumi körleteket és oktatási épületet.

Forrás: honvedelem.hu


Kérjük, hogy adója 1 %-ával támogassa iskolánk alapítványát!
Középfokú Elektronikai Szakképzésért és Honvédelmi Oktatásért Alapítvány
4027 Debrecen, Füredi út 69. Adószám: 19123879 – 1 – 09
Köszönjük!