Kedves Növendékek! Tisztelt Szülők!

A nyári szünidő alatt intézményünk minden szerdán 8:00 órától 12:00 óráig tart ügyeletet tanulói ügyintézés céljából.

ÉRETTSÉGIRE ÉPÜLŐ NAPPALI TAGOZATOS KÉPZÉS a 2020/21-es tanévben
Elektronikai technikus (54 523 02)
Képzési idő 1 év
Beiratkozás : 2020. augusztus 17. 8:00- 13:00-ig
 

A nyári szünetre jó pihenést kívánunk Mindenkinek!

3.jpg

Lezárult az idei érettségi időszak a HKK-ban

Minden tanév legfontosabb iskolai eseményei közé tartozik a ballagás mellett az érettségi vizsga. Idén sem volt ez másként, noha a pandémia miatt a korábbiaktól eltérő módon zajlott ez a korszakzáró megmérettetés.
 

Intézményünk minden tanulója sikeresen teljesítette a vizsgát emelt- és középszinten is, így a 12. B osztály növendékei 2020.06.11-én, míg a 12. A osztály növendékei 2020.06.12-én vehették át ünnepélyes keretek között érettségi bizonyítványukat.

 

Rendhagyó módon az eredményhirdetés előtt került sor a kimaradt ballagás "pótlására",  amelyen - miután végzőseink megkapták az útravalóul szolgáló ballagási tarisznyát - Kovács István alezredes úr, iskolánk igazgatója elismerő oklevéllel jutalmazta a négy év során kiemelkedő eredményt elért tanulókat, valamint megköszönte a szülői szervezetben aktívan részt vevő szülők munkáját. 

Az eredményhirdetést követően a két nap nagyon változatos időjárása ellenére sem maradhatott el a faültetés szép hagyománya: az egykori és immár érettségizett osztályok egy-egy facsemetét ültettek el az iskola udvarán.


 

Kedves érettségizett Növendékeink! Ezúton is szeretnénk gratulálni az intézmény vezetése és valamennyi dolgozója, növendéke nevében a sikeres vizsgához! Kívánjuk, hogy érjétek el kitűzött céljaitokat, álmaitokat!

 

"A szárny megnőtt, üresen áll a fészek,
Csak álom volt a régi jó világ,
És mint a fecske alkonyati szélnek,
Ma szárnyat bontott egy sereg diák.”

Wass Albert 


Kérjük, hogy adója 1 %-ával támogassa iskolánk alapítványát!
Középfokú Elektronikai Szakképzésért és Honvédelmi Oktatásért Alapítvány
4027 Debrecen, Füredi út 69. Adószám: 19123879 – 1 – 09
Köszönjük!