Kedves Növendékek! Tisztelt Szülők!

A nyári szünidő alatt intézményünk minden szerdán 8:00 órától 12:00 óráig tart ügyeletet tanulói ügyintézés céljából.

ÉRETTSÉGIRE ÉPÜLŐ NAPPALI TAGOZATOS KÉPZÉS a 2020/21-es tanévben
Elektronikai technikus (54 523 02)
Képzési idő 1 év
Beiratkozás : 2020. augusztus 17. 8:00- 13:00-ig
 

A nyári szünetre jó pihenést kívánunk Mindenkinek!

Kedves Szülők és Növendékek!

Mindenki életében felmerülnek problémák, melyekhez új megoldásokra van szükségünk és ezek megtalálása nagyon nehéz lehet. Ilyen esetekben jól jöhet egy külső, objektív szemlélő bevonása. Lehet ez tanulási nehézség, életvezetési vagy párkapcsolati probléma, családi konfliktus, krízishelyzet (mint például haláleset, válás, baleset, betegség), beilleszkedési probléma, levertség, motiválatlanság, szorongás vagy akár a pályaválasztás nehézsége is. Emellett az önismeret és a személyiség fejlesztése, valamint a tehetséggondozás is kitüntetett figyelmet igényel.

Az iskolapszichológus feladata, hogy segítsen ezen problémák megoldásában. Fordulhat hozzá segítségért szülő, gyerek és pedagógus is. A vele való közös munka teljesen önkéntes, hossza pedig a problémától függ. A foglalkozások természete lehet egyéni vagy csoportos is. A munka folyamán pedig igyekszünk a személyhez legjobban illő megoldás megtalálására, ami a későbbiekben is jól alkalmazható, hosszú távon is eredményes.

A konzultációkra általában időpontegyeztetés után kerül sor, de sürgős esetekben azonnali segítségre is van lehetőség. Keressenek bizalommal a 06-52-537-215-as telefonszámon, vagy személyesen a szünetekbenaz I/110-es irodában.

 
 
Üdvözlettel:
 
Nagy Klaudia
iskolapszichológus

 


Kérjük, hogy adója 1 %-ával támogassa iskolánk alapítványát!
Középfokú Elektronikai Szakképzésért és Honvédelmi Oktatásért Alapítvány
4027 Debrecen, Füredi út 69. Adószám: 19123879 – 1 – 09
Köszönjük!