hkk@hm.gov.hu | +36 52 537-215 | 4027 Debrecen, Füredi út 69. ikonKeresés | ikonFacebook

blokk címe

blokk tartalma

Hírek

Központi írásbeli felvételi vizsga tájékoztató

 

  • KK HKK Debrecen
    • kapcsolódó dokumentum -> ITT <- 
  • KK HKK Hódmezővásárhely 
    • kapcsolódó dokumentum -> ITT <- 

További hírek

helykitolto kép

Tájékoztató a felvételi eljárás menetéről

További információ a cikken belül.
helykitolto kép

Kiváló kollégista cím

2022. január 25-én, iskolasorakozó keretében újabb 13 növendék kapta meg a „KIVÁLÓ KOLLÉGISTA CÍM”-et. A címmel járó kitűzőt Dr. Pető Zsolt Csaba kollégiumvezető tűzte a növendékekre. Bővebb információk a cikken belül.
helykitolto kép

XXII. Doni Hősök Emlékmenet

Tizedik alkalommal indult útba a Kratochvil Károly Honvéd Középiskola és Kollégium „Hajdú Menetszázada” a XXII. Doni Hősök Emléktúra keretében. Jásdi Balázs, az emlékmenet főszervezője, Dr. Ruszin-Szendi Romulusz altábornagy, a Magyar Honvédség parancsnoka díszparancsát adta át iskolánk igazgatója részére, és beszédében kiemelte annak fontosságát, hogy a menetben részt vesznek múlt, jelen és a jövő katonái.
helykitolto kép

Vásárhelyi katonai szakképzés

Február 18-ig jelentkezhetnek a szeptemberben induló vásárhelyi katonai szakképzésre a nyolcadik osztályos tanulók. Egy általános tantervű gimnáziumi és egy mechatronikai technikusi osztály tanul majd a debreceni Kratochvil Károly Honvéd Középiskola és Kollégium kihelyezett tagozatán.
helykitolto kép

Kratochvil: a honvédelmi nevelés bölcsője

A Magyar Honvédség és a Honvédelmi Minisztérium tervei szerint 2030-ig mintegy tíz honvéd középiskola és kollégium kezdi meg működését Magyarországon. A debreceni Kratochvil Károly Honvéd Középiskola és Kollégium után, tavaly nyáron Nyíregyházán adták át a Mikecz Kálmán Honvéd Kollégiumot, ez év őszén pedig Hódmezővásárhelyen is megkezdi működését a Honvéd Középiskola és Kollégium.
helykitolto kép

A hősök emlékezete

A II. világháború áldozataira és a 2. magyar hadsereg katasztrófájára emlékezik a város közössége január 22-én.
helykitolto kép

Pályázati felhívások

Részletek a cikken belül.
helykitolto kép

Felvételi 2022

Kapcsolódó információk a cikken belül.
helykitolto kép

Ejtőernyős foglalkozás

Iskolánk 9. évfolyamos növendékei előadást hallhattak az ejtőernyős képzésről, betekintést nyerhettek az ejtőernyő részeibe és működési mechanizmusába, valamint az ejtőernyő hajtogatásának folyamatába. Köszönjük a lehetőséget a MH 24. Bornemissza Gergely Felderítő Ezrednek!
helykitolto kép

Biztos jelen, tervezhető jövő

Az idei Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás három napon keresztül várta a felsőoktatásra jelentkező fiatalokat. A január 13-15. között zajló rendezvényen a Magyar Honvédség látványos kitelepülése nem csak a megtekinthető Airbus H145M helikopter, valamint a Leopard 2A4HU harckocsi és a Gidrán páncélozott harcjármű miatt volt népszerű. A sereg számos ösztöndíjjal segíti a haza szolgálatát választó fiatalokat.
helykitolto kép

Látogatás

Iskolánk volt növendékei 2022. január 13-án visszalátogattak hozzánk és pályaorientációs előadásokat tartottak végzős növendékeinknek.
helykitolto kép

Megemlékezések a doni áttörés évfordulóján

2022. január 12-én iskolasorakozó keretében emlékeztünk meg a doni áttörés 79. évfordulójáról. A sorakozón Magyarország honvédelmi miniszterének és a Magyar Honvédség parancsnokának levelét Dr. Tóth Zoltán őrnagy olvasta fel. Kovács István alezredes, iskolánk igazgatója hagyományőrző növendékeinkkel részt vett a MH 5. Bocskai István Lövészdandár által szervezett megemlékezésen a Honvédtemetőben.

1

2 3 4 5 6 7 8 9

rendelési idő

H-P:
15:30-17:30

Szombat:
7:30-8:30

Vasárnap:
Zárva

elérhetőségek

Tel: 
+ 36 30 464 5021

E-mail:
emailcim@email.hu

A rendelő címe:
4080 Hajdúnánás Bocskai u. 36.
 

Kratochvil Károly
Honvéd Középiskola és Kollégium


E-mail: hkk@hm.gov.hu 
Tel: +36 52 537-215
4027 Debrecen, Füredi út 69

© Kratochvil Károly Honvéd Középiskola és Kollégium - 2022