hkk@hm.gov.hu | +36 52 537-215 | 4027 Debrecen, Füredi út 69. ikonKeresés | ikonFacebook

blokk címe

blokk tartalma

Hírek

"Összevonás napja"

 
Nagy sikernek örvendett a Pályamotivációs hét keretén belül az "Összevonás napja" elnevezésű rendezvény, amelynek az újfehértói Honvédelmi Sportközpont adott otthont 2022. augusztus 25-én. Növendékeink élménybeszámolója az alábbiakban olvasható.


„Nagyon félve indultam neki a hétnek, de a végére, úgy gondolom, hogy sikerült legyőznöm ezt az érzést, még ha nem is teljesen. Ez a pár nap rengeteg kihívással volt tele, amelyek megmutatták, hogy sokkal több van bennünk, mint ahogy azt hinnénk. A programok, nehézségük ellenére, kifejezetten jók voltak, és sikerélményben sem szenvedtünk hiányt. Ki kell emelnem az Összevonás napját, ahol szintén jó programokkal próbáltak szórakoztatni minket. Személyes kedvencem a lézerlövészet volt, amire soha nem gondoltam volna, hogy ennyire élvezni fogom. Persze, egy párszor, a hét folyamán volt, hogy legszívesebben hazamentem volna, de úgy gondolom, hogy ennyi belefér. Összességében, szerintem ez a pár nap mindenféle téren élményekkel halmozott el minket.”

Vitályos Orsolya 9. A osztályos növendék


„Nagy várakozással tekintettem a pályaorientációs hét elé. Vártam a találkozást a leendő osztály- és évfolyamtársaimmal. A csapat egy részével már előtte is beszélgettünk, de jó volt mindenkit személyesen megismerni. Gyorsan megtaláltuk a közös hangot. Úgy érzem, hogy jó csapat leszünk. Számomra a fizikai terhelés szokatlan volt, de ez így van rendjén, hozzá kell szokni. A programok sokszínűek voltak, és soha nem unatkoztunk. Élmény volt egy napot eltölteni az újfehértói sportközpontban. Nagyon jól éreztem magam a héten, és várom az évkezdést.” 

Mészáros Máté 9.B osztályos növendék


Kapcsolódó képek -> ITT <-

További hírek

helykitolto kép

Diákönkormányzati nap a Sportközpontban

Debreceni intézményünk DÖK napja 2024. 06. 05-én este a Terra Siculorum Székely rockzenekar koncertjével kezdődött...
helykitolto kép

Komplex gyakorlati foglalkozás

Komplex gyakorlati foglalkozáson vett részt a debreceni 9. évfolyam az Újfehértói Honvédelmi Sportközpont bázisán.
helykitolto kép

DÖK elnököt választottak növendékeink

El Tanbouli Jasmine, debreceni intézményünk diákönkormányzatának elnöke 2024 szeptemberétől 12. évfolyamos növendékként az érettségire, továbbtanulásra való felkészülés miatt a 2024-2025-as tanévben már nem vállal feladatot a diákönkormányzat életében.
helykitolto kép

Elballagtak a végzős növendékeink

Harminchat növendék ballagott el 2024. május 3-án, pénteken a debreceni Kratochvil Károly Honvéd Középiskola és Kollégiumból. A két végzős osztály tanulói 2020-ban kezdték meg tanulmányaikat a honvéd középiskolában.
helykitolto kép

Búcsú

A Kratochvil Károly Honvéd Középiskola és Kollégium alkalmazotti állománya és növendékei 2024. 04. 30-án rendhagyó iskolasorakozón köszönték meg Kovács István alezredes úrnak az elmúlt négy évben igazgatóként végzett áldozatos munkáját.
helykitolto kép

Egyeztetett felvételi jegyzék 2024

További információ a cikken belül.
helykitolto kép

Kratochvil 10 - versenysorozat

További információ a cikken belül.
helykitolto kép

Duplán verhetetlen a Kratochvil!

Beszámoló a 2024-es Fekvenyomó Diákolimpia országos döntőjéről.
helykitolto kép

Ideiglenes felvételi jegyzék

További információ a cikken belül.
helykitolto kép

Március idusa

Debreceni intézményünkben 2024. március 14-én az első tanórában emlékeztünk arra, hogy az európai városok sorában 1848. március 15-én Pest-Budán is elkezdődtek az 1848-49-es forradalom és szabadságharc eseményei.
helykitolto kép

Kratochvil 10 - Természettudományi verseny

Bővebb információ a cikken belül.
helykitolto kép

Gábor Dénes díj

A NOVOFER Alapítvány minden évben nyilvános pályázatot hirdet, és ünnepélyes keretek között adja át a Gábor Dénes Nobel-díjas tudósról, humanista gondolkodóról elnevezett díjat az arra méltó szakembereknek. A 30 éves jubileumi évfordulóra megjelentetett ünnepi kiadványba Kállainé Varga Mária oktatónkat is felkérték, hogy írja le az elmúlt 13 évben sikeres felkészítő tanárként szerzett tapasztalatait és gondolatait a középiskolai pályázattal kapcsolatban.

1

2 3 4 5 6 7 8 9

rendelési idő

H-P:
15:30-17:30

Szombat:
7:30-8:30

Vasárnap:
Zárva

elérhetőségek

Tel: 
+ 36 30 464 5021

E-mail:
emailcim@email.hu

A rendelő címe:
4080 Hajdúnánás Bocskai u. 36.
 

Kratochvil Károly
Honvéd Középiskola és Kollégium


E-mail: hkk@hm.gov.hu 
Tel: +36 52 537-215
4027 Debrecen, Füredi út 69

Ökoiskola logó CDL logó Oktatási Hivatal logó ELTE Origó nyelvi centrum logó Energiatudatos iskola logó

© Kratochvil Károly Honvéd Középiskola és Kollégium - 2024