hkk@hm.gov.hu | +36 52 537-215 | 4027 Debrecen, Füredi út 69. ikonKeresés | ikonFacebook

blokk címe

blokk tartalma

Hírek

Nyílt nap a debreceni Kratochvilban


Az általános iskolát 2023 júniusában befejező nyolcadikos diákoknak közeledik a középiskolai felvételi időpontja, amikor el kell dönteni hol folytatják tovább tanulmányaikat. A fontos döntés meghozatala előtt intézményünk is igyekezett ízelítőt adni a Kratochvilban zajló élet hangulatából.

Debreceni intézményünk nyílt napja 2022. október 15-én nagy részvétel és érdeklődés mellett zajlott.  A kellemes őszi időben sok nyolcadikos diák döntött úgy, hogy szüleivel közösen tájékozódnak az intézményünkben folyó oktató-nevelő munkáról, a felvételi eljárás menetéről, az induló képzéseinkről.  
Az érdeklődők köszöntése után alaki bemutatót tartottak növendékeink.  A folyamatosan látogatható helyszíneken műszaki és hagyományőrző bemutató, katonai toborzó pont, repülőgép szimulátor, valamint statikus bemutató várta az érdeklődőket. A diákok kipróbálhatták ügyességüket légpuska lövészetben, nagyon sok gyereket vonzott a VR.  A nyílt napunkra érkezők hasznos információkat szerezhettek a kollégiumi mindennapokról és lehetőség volt bepillantani egy körletbe is.

Az iskolánk által meghirdetett "X1 - hangsebességgel" pályázatra egy külsős tanuló pályamunkát küldött be. A helyi általános iskolába járó Martin még csak harmadik osztályos, de már érdeklődik a katonai pálya iránt, ezért figyeli iskolánk honlapját. Igényesen összeállított pályázatának jutalma az volt, hogy meghívást kapott iskolánk nyílt napjára. Reméljük öt év múlva őt is növendékeink között köszönthetjük.

Az érdeklődők nagy számából ítélve sok gyerek gondolkozik azon, hogy általános iskolai tanulmányait befejezve debreceni intézményünkben szeretné elkezdeni középiskolai tanulmányait.  

Kapcsolódó képek -> ITT <-
Kapcsolódó dokumentum -> ITT <-

További hírek

helykitolto kép

Diákönkormányzati nap a Sportközpontban

Debreceni intézményünk DÖK napja 2024. 06. 05-én este a Terra Siculorum Székely rockzenekar koncertjével kezdődött...
helykitolto kép

Komplex gyakorlati foglalkozás

Komplex gyakorlati foglalkozáson vett részt a debreceni 9. évfolyam az Újfehértói Honvédelmi Sportközpont bázisán.
helykitolto kép

DÖK elnököt választottak növendékeink

El Tanbouli Jasmine, debreceni intézményünk diákönkormányzatának elnöke 2024 szeptemberétől 12. évfolyamos növendékként az érettségire, továbbtanulásra való felkészülés miatt a 2024-2025-as tanévben már nem vállal feladatot a diákönkormányzat életében.
helykitolto kép

Elballagtak a végzős növendékeink

Harminchat növendék ballagott el 2024. május 3-án, pénteken a debreceni Kratochvil Károly Honvéd Középiskola és Kollégiumból. A két végzős osztály tanulói 2020-ban kezdték meg tanulmányaikat a honvéd középiskolában.
helykitolto kép

Búcsú

A Kratochvil Károly Honvéd Középiskola és Kollégium alkalmazotti állománya és növendékei 2024. 04. 30-án rendhagyó iskolasorakozón köszönték meg Kovács István alezredes úrnak az elmúlt négy évben igazgatóként végzett áldozatos munkáját.
helykitolto kép

Egyeztetett felvételi jegyzék 2024

További információ a cikken belül.
helykitolto kép

Kratochvil 10 - versenysorozat

További információ a cikken belül.
helykitolto kép

Duplán verhetetlen a Kratochvil!

Beszámoló a 2024-es Fekvenyomó Diákolimpia országos döntőjéről.
helykitolto kép

Ideiglenes felvételi jegyzék

További információ a cikken belül.
helykitolto kép

Március idusa

Debreceni intézményünkben 2024. március 14-én az első tanórában emlékeztünk arra, hogy az európai városok sorában 1848. március 15-én Pest-Budán is elkezdődtek az 1848-49-es forradalom és szabadságharc eseményei.
helykitolto kép

Kratochvil 10 - Természettudományi verseny

Bővebb információ a cikken belül.
helykitolto kép

Gábor Dénes díj

A NOVOFER Alapítvány minden évben nyilvános pályázatot hirdet, és ünnepélyes keretek között adja át a Gábor Dénes Nobel-díjas tudósról, humanista gondolkodóról elnevezett díjat az arra méltó szakembereknek. A 30 éves jubileumi évfordulóra megjelentetett ünnepi kiadványba Kállainé Varga Mária oktatónkat is felkérték, hogy írja le az elmúlt 13 évben sikeres felkészítő tanárként szerzett tapasztalatait és gondolatait a középiskolai pályázattal kapcsolatban.

1

2 3 4 5 6 7 8 9

rendelési idő

H-P:
15:30-17:30

Szombat:
7:30-8:30

Vasárnap:
Zárva

elérhetőségek

Tel: 
+ 36 30 464 5021

E-mail:
emailcim@email.hu

A rendelő címe:
4080 Hajdúnánás Bocskai u. 36.
 

Kratochvil Károly
Honvéd Középiskola és Kollégium


E-mail: hkk@hm.gov.hu 
Tel: +36 52 537-215
4027 Debrecen, Füredi út 69

Ökoiskola logó CDL logó Oktatási Hivatal logó ELTE Origó nyelvi centrum logó Energiatudatos iskola logó

© Kratochvil Károly Honvéd Középiskola és Kollégium - 2024