hkk@hm.gov.hu | +36 52 537-215 | 4027 Debrecen, Füredi út 69. ikonKeresés | ikonFacebook

blokk címe

blokk tartalma

Hírek

Diákönkormányzati nap a Sportközpontban


Debreceni intézményünk DÖK napja 2024. 06. 05-én este a Terra Siculorum Székely rockzenekar koncertjével kezdődött. Nagy-Magyari Csenge növendékünk édesapjának zenekara nagyon jó hangulatot varázsolt iskolánk udvarára, alapot adva ezzel az Újfehértói Honvédelmi Sportközpontban 2024. június 06-án tartott diákönkormányzati napnak. A nyár kezdetén gyönyörű napsütéses időben közel 200 fő töltötte együtt a napot. A számos program között 150 növendékünk, valamint a civil és katonai oktató – nevelő állomány találhatott kedvére való elfoglaltságot. A fegyvereket kedvelők a lövészet több fajtájában csillogtathatták meg képességüket. Az ügyességet próbára tevő élőcsocsó, a VR,  a dinamikus air soft szintén nagyon jó szórakozási lehetőségnek bizonyult. A sportközpont melletti erdős részen elkerített terület a lézerharctól és a paint balltól volt hangos. A programok hozzáértő foglalkozásvezetők, valamint intézményünk katonai és civil oktatóinak irányítása mellett valósultak meg. Nagy sikert aratott a rendezvényre kitelepített Grippen szimulátor, ami előtt folyamatosan hosszú sorokban várakoztak a vállalkozó szellemű növendékek és kollégáink. A növendékeinkkel töltötte a napot intézményünk új igazgatója Fekete András őrnagy, valamint mindhárom igazgatóhelyettes asszony is részt vett a rendezvényen. A Honvédelmi Sportszövetség képviseletében egész nap ott volt a programjainkon Kéri Zoltán létesítmény üzemeltetési osztályvezető. A mozgással töltött délelőtt után a babgulyás és a fánk illata csábította a katonai sátorhoz a résztvevőket. Az MH Bocskai István 11. Páncélozott Hajdúdandár által biztosított ebéd után a nyári melegben kellemes fáradság telepedett a jelenlévőkre.

A tartalmas nap zárásaként Varró Tibor DÖK patronáló tanár az újonnan választott DÖK elnökökkel Nagy-Magyari Csenge 9.B és Kárász Zalán 10.A osztályos növendékekkel   közösen átadta az osztályok képviselőinek a különböző versenyszámokban elért eredményeikért járó jutalmakat. Ezt követően a résztvevők buszra szálltak és elindultak vissza Debrecenbe.

A vacsora utáni esti időszakban debreceni intézményünk udvarán kertmozi zárta a napot.

Kapcsolódó képek -> ITT <-

További hírek

helykitolto kép

Komplex gyakorlati foglalkozás

Komplex gyakorlati foglalkozáson vett részt a debreceni 9. évfolyam az Újfehértói Honvédelmi Sportközpont bázisán.
helykitolto kép

DÖK elnököt választottak növendékeink

El Tanbouli Jasmine, debreceni intézményünk diákönkormányzatának elnöke 2024 szeptemberétől 12. évfolyamos növendékként az érettségire, továbbtanulásra való felkészülés miatt a 2024-2025-as tanévben már nem vállal feladatot a diákönkormányzat életében.
helykitolto kép

Elballagtak a végzős növendékeink

Harminchat növendék ballagott el 2024. május 3-án, pénteken a debreceni Kratochvil Károly Honvéd Középiskola és Kollégiumból. A két végzős osztály tanulói 2020-ban kezdték meg tanulmányaikat a honvéd középiskolában.
helykitolto kép

Búcsú

A Kratochvil Károly Honvéd Középiskola és Kollégium alkalmazotti állománya és növendékei 2024. 04. 30-án rendhagyó iskolasorakozón köszönték meg Kovács István alezredes úrnak az elmúlt négy évben igazgatóként végzett áldozatos munkáját.
helykitolto kép

Egyeztetett felvételi jegyzék 2024

További információ a cikken belül.
helykitolto kép

Kratochvil 10 - versenysorozat

További információ a cikken belül.
helykitolto kép

Duplán verhetetlen a Kratochvil!

Beszámoló a 2024-es Fekvenyomó Diákolimpia országos döntőjéről.
helykitolto kép

Ideiglenes felvételi jegyzék

További információ a cikken belül.
helykitolto kép

Március idusa

Debreceni intézményünkben 2024. március 14-én az első tanórában emlékeztünk arra, hogy az európai városok sorában 1848. március 15-én Pest-Budán is elkezdődtek az 1848-49-es forradalom és szabadságharc eseményei.
helykitolto kép

Kratochvil 10 - Természettudományi verseny

Bővebb információ a cikken belül.
helykitolto kép

Gábor Dénes díj

A NOVOFER Alapítvány minden évben nyilvános pályázatot hirdet, és ünnepélyes keretek között adja át a Gábor Dénes Nobel-díjas tudósról, humanista gondolkodóról elnevezett díjat az arra méltó szakembereknek. A 30 éves jubileumi évfordulóra megjelentetett ünnepi kiadványba Kállainé Varga Mária oktatónkat is felkérték, hogy írja le az elmúlt 13 évben sikeres felkészítő tanárként szerzett tapasztalatait és gondolatait a középiskolai pályázattal kapcsolatban.
helykitolto kép

Szóbeli vizsga és fizikai szintfelmérés időpontja

Bővebb információ a cikken belül.

1

2 3 4 5 6 7 8 9

rendelési idő

H-P:
15:30-17:30

Szombat:
7:30-8:30

Vasárnap:
Zárva

elérhetőségek

Tel: 
+ 36 30 464 5021

E-mail:
emailcim@email.hu

A rendelő címe:
4080 Hajdúnánás Bocskai u. 36.
 

Kratochvil Károly
Honvéd Középiskola és Kollégium


E-mail: hkk@hm.gov.hu 
Tel: +36 52 537-215
4027 Debrecen, Füredi út 69

Ökoiskola logó CDL logó Oktatási Hivatal logó ELTE Origó nyelvi centrum logó Energiatudatos iskola logó

© Kratochvil Károly Honvéd Középiskola és Kollégium - 2024