hkk@hm.gov.hu | +36 52 537-215 | 4027 Debrecen, Füredi út 69. ikonKeresés | ikonFacebook

blokk címe

blokk tartalma

Hírek

helykitolto kép

Bocskai Portya 2022

Az MH 5. Bocskai István Lövészdandár (továbbiakban: MH 5. LDD) együttműködve a MH 24. Bornemissza Gergely Felderítő Ezreddel (továbbiakban: MH 24. BGFE), a Debreceni Nagyerdő Sportkörrel (továbbiakban: DNSE), valamint a Kratochvil Károly Honvéd Középiskola és Kollégiummal, az elmúlt évekhez hasonlóan, 2022. október 01-02-án, hagyományőrző céllal, 13. alkalommal megrendezi a „Bocskai Portya” nevű katonai teljesítménytúrát, és ennek keretében a Doni Nyári Hídfőcsaták Emlékmenetet.
helykitolto kép

Mit jelent a haza?

Alkotási pályázatot hirdet a Magyar Honvédség Parancsnoksága fiatalok számára, hogy művészetükön keresztül kifejezhessék, mit jelent számukra a haza, a biztonság, a katonaság és a hősiesség.
helykitolto kép

Kitüntetés

Címzetes egyetemi tanár kitüntető címet kapott dr. Ruszin-Szendi Romulusz altábornagy a Debreceni Egyetem Rektorától és Szenátusától.
helykitolto kép

Négyezer-hatszáz honvéd kadét kezdte meg az idei tanévet

Az idei tanévnyitók időszaka különleges a honvéd kadétok számára és a honvédelmi nevelés körében, hiszen a 2022/23-as tanévben megnyitotta kapuit a hódmezővásárhelyi, valamint a szolnoki honvéd középiskola és kollégium. Ezzel – a debreceni és nyíregyházi intézményekkel együtt – négyre nőtt a Honvéd Kadét Program harmadik szintjén működő oktatási intézetek száma. A program fejlődéséről, jelenéről és jövőjéről dr. Ruszin-Szendi Romulusz altábornaggyal, a Magyar Honvédség ...
helykitolto kép

Tanévnyitó a debreceni honvéd középiskolában

„Tökéletes helyen vagytok, hiszen tudást fogtok kapni és azt a képességet is, hogy amit megteremtetek a jövőben, azt meg tudjátok tartani!” – mondta Gion Gábor, a Honvédelmi Minisztérium stratégiai elemzésért és humánpolitikáért felelős államtitkára szeptember 1-jén, csütörtökön, Debrecenben, a Kratochvil Károly Honvéd Középiskola és Kollégium tanévnyitó ünnepségén.
helykitolto kép

Régi helyén az új kollégium

Huszonhárom év után ismét katonai kollégium kezdheti meg a működését Szolnokon. Augusztus 31-én, szerdán az MH Béketámogató Kiképző Központja adott otthont a Kratochvil Károly Honvéd Középiskola és Kollégium Szolnoki Honvéd Kollégiuma évnyitó ünnepségének.
helykitolto kép

Hódmezővásárhelyi Honvéd Középiskola és Kollégium - Évnyitó

A Hódmezővásárhelyi Honvéd Középiskola és Kollégium évnyitóján mondott beszédet Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter és Ruszin-Szendi Romulusz altábornagy, a Magyar Honvédség parancsnoka.
helykitolto kép

"Összevonás napja"

Nagy sikernek örvendett a Pályamotivációs hét keretén belül az "Összevonás napja" elnevezésű rendezvény, amelynek az újfehértói Honvédelmi Sportközpont adott otthont 2022. augusztus 25-én. Növendékeink élménybeszámolójával később jelentkezünk.
helykitolto kép

Megismerkedtek egymással a kadétok

Tematikus napot rendeztek „összevonás napja” elnevezéssel a Kratochvil Károly Honvéd Középiskola és Kollégium valamennyi intézményegységének leendő 9. évfolyamos növendékei számára. Az újfehértói Honvédelmi Sportközpontban tartott programot augusztus 25-én megtekintette Beluzsár Tamás, a Magyar Honvédség Parancsnoksága Társadalmi Kapcsolatok és Életpálya Fejlesztési Főnökség főnöke is.
helykitolto kép

Munkavacsora és szakmai megbeszélés

Munkavacsorán látta vendégül a debreceni Kratochvil Károly Honvéd Középiskola és Kollégium, valamint a hozzá tartozó intézményegységek vezető állományát dr. Ruszin-Szendi Romulusz altábornagy, a Magyar Honvédség parancsnoka, a Hotel Hadikban...
helykitolto kép

Pályamotivációs hét

A Kratochvil Károly Honvéd Középiskola és Kollégiumban és intézményegységeiben (Szolnok, Hódmezővásárhely és Nyíregyháza) már zajlik a pályamotivációs hét azon növendékek részére, akik a 2022/2023-as tanévben kezdik meg tanulmányaikat. A program célja a növendékek iskolai életbe történő beilleszkedésének elősegítése.
helykitolto kép

Pályamotivációs hét - Debrecen

Kapcsolódó dokumentum a cikken belül.
3 4 5 6

7

8 9 10 11

rendelési idő

H-P:
15:30-17:30

Szombat:
7:30-8:30

Vasárnap:
Zárva

elérhetőségek

Tel: 
+ 36 30 464 5021

E-mail:
emailcim@email.hu

A rendelő címe:
4080 Hajdúnánás Bocskai u. 36.
 

Kratochvil Károly
Honvéd Középiskola és Kollégium


E-mail: hkk@hm.gov.hu 
Tel: +36 52 537-215
4027 Debrecen, Füredi út 69

© Kratochvil Károly Honvéd Középiskola és Kollégium - 2023