hkk@hm.gov.hu | +36 52 537-215 | 4027 Debrecen, Füredi út 69. ikonKeresés | ikonFacebook

blokk címe

blokk tartalma

Hírek

helykitolto kép

Megemlékezés

A múlt héten – tekintettel a közelgő őszi szünetre – a szolnoki kadétok is megtartották a Mindenszentek, Halottak napi megemlékezést. Töklámpást faragtak, halloween-i díszeket készítettek és az MH KIKNYP szervezésében megkoszorúzták és mécsest gyújtottak a hősi halottak emlékművénél.
helykitolto kép

Gratulálunk szolnoki növendékeinknek!

Október 18-án dr. Bali Tamás ezredes, az MH Kiss József 86. Helikopterdandár parancsnoka és Görbe Béla alezredes, az MH Béketámogató Kiképző Központ megbízott parancsnoka közösen nyújtották át a Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter által aláírt elismerő oklevelet Mádi Lajos alezredesnek, a KK HKK Szolnoki Honvéd Kollégium telephelyvezetőjének és Szécsi Gergő növendéknek, a szolnoki középiskolások osztályelsőjének.
helykitolto kép

Élményrepülésen a győztesek

"A Magyar Honvédség megalakulásának 175. évfordulója alkalmából, hazánk katonai múltja előtt tisztelegve, a kadétiskolások körében tavasszal indult az a kihívás, amelynek során a növendékeknek alaki foglalkozást kellett tartaniuk városuk egyik ikonikus helyszínén..."
helykitolto kép

Országos Ifjúsági Honvédelmi Járőrverseny

Október 17-én a KK HKK Szolnoki Honvéd Kollégium két csapattal vett részt az Országos Ifjúsági Honvédelmi Járőrversenyen Pákozdon, ahol a 38 induló csapatból 6. helyezést érte el a 10. évfolyamos csapatunk.
helykitolto kép

Tartalmas hétvége

Ismét eltelt egy hónap, elérkeztünk az októberi honvédelmi hétvégéhez szolnoki kollégiumunk növendékei számára..
helykitolto kép

„Szakmalabirintus Pályaválasztási Kiállítás”

A Szolnoki Szakképzési Centrum október 11-13-ig a Szolnoki SZC Jendrassik György Gépipari Technikumban rendezi meg „Szakmalabirintus Pályaválasztási Kiállítás” rendezvényét, melynek célja, hogy a pályaválasztás előtt álló általános iskolás nyolcadikos diákokat..
helykitolto kép

Országos Haditorna verseny vármegyei döntő

A KK HKK Szolnoki Honvéd Kollégiuma a Honvédelmi Minisztérium megbízásából a Magyar Honvédség Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokság szervezésében megrendezett Országos Haditorna verseny vármegyei döntőjén 2023. október 11-én megmérettette magát a vármegyében települő középiskolákkal.
helykitolto kép

Koszorúzás

A Szolnok ispán körúti emlékparkban az 1849. október 6-án kivégzett aradi vértanúk emlékére megrendezett ünnepségen és koszorúzáson a KK HKK Szolnoki Honvéd Kollégium kadétjai is részt vettek.
helykitolto kép

„Futás az önkéntesekért”

Az MH 3. Területvédelmi Ezred által a Tartalékos Honvédek Napja alkalmából a szolnoki tiszaligeti sportpályán 2023. október 5-én megrendezett „futás az önkéntesekért” rendezvényre a KK HKK Szolnoki Honvéd Kollégiuma is benevezett.
helykitolto kép

„Honvédelmi gyakorlati oktatási napok”

A Szolnoki Honvéd Kollégium új kilencedikes évfolyamának ez volt az első olyan hétvége, melyen nem hazafelé vették az irányt, hanem mindhárom napot bent töltötték a kollégiumban nevelőikkel és tizedikes társaikkal együtt.
helykitolto kép

XXVII. Nemzeti Katonai Zarándoklat

A KK HKK Szolnoki Honvéd Kollégiuma részt vett a XXVII. Nemzeti Katonai Zarándoklat és Családi napon, ahol egy 14,5 kilométeres zarándoklat után a csapatot Berta Tibor dandártábornok katolikus tábori püspök fogadta, aki a Bazilikában szentmisét celebrált. A szentmisén két növendékünk ministrált.
helykitolto kép

„Kiváló kollégista”

A Szolnoki Honvéd Kollégium 2023. szeptember 14-én tartotta meg a „Kiváló kollégista” és „Jó kollégista” címek adományozó ünnepségét.
1

2

3 4 5

rendelési idő

H-P:
15:30-17:30

Szombat:
7:30-8:30

Vasárnap:
Zárva

elérhetőségek

Tel: 
+ 36 30 464 5021

E-mail:
emailcim@email.hu

A rendelő címe:
4080 Hajdúnánás Bocskai u. 36.
 

Kratochvil Károly
Honvéd Középiskola és Kollégium


E-mail: hkk@hm.gov.hu 
Tel: +36 52 537-215
4027 Debrecen, Füredi út 69

Ökoiskola logó CDL logó Oktatási Hivatal logó ELTE Origó nyelvi centrum logó

© Kratochvil Károly Honvéd Középiskola és Kollégium - 2024