hkk@hm.gov.hu | +36 52 537-215 | 4027 Debrecen, Füredi út 69. ikonKeresés | ikonFacebook

blokk címe

blokk tartalma

Hírek

helykitolto kép

Csatlakoztunk a CISM Day Run-hoz

Hetvenöt éve, 1948. február 18-án alakult meg a Nemzetközi Katonai Sporttanács, azaz a CISM.  2006 óta minden évben, a CISM-tagországok katonái közös futással ünneplik meg az évfordulót.
helykitolto kép

HS Lövész Kupa

Debreceni intézményünk 33 növendéke vett részt 2023. február első napján a HS Lövész Kupa légfegyveres lövészverseny házi versenyén az Újfehértói Honvédelmi Sportközpontban. A 9-12. évfolyamos növendékeink nagy lelkesedéssel és izgalommal várták, hogy a beosztásnak megfelelően sorra kerüljenek.
helykitolto kép

DÖK elnököt választottak a debreceni Kratochvilosok

Debreceni intézményünk növendéki állománya 2023. 01. 31-én DÖK elnököt választott. A pozícióra 3 növendékünk pályázott, előzetesen mindegyiküknek sikerült összegyűjtenie a jelöléshez szükséges aláírásokat.
helykitolto kép

Sűrű hétvége Szolnokon

Az elmúlt hétvégén, „Honvédelmi gyakorlati oktatási napok”, modulzáró vizsgáztatás, katonai közelharc foglalkozás és gyalogtúra került levezetésre. A péntek délutántól vasárnap estig tartó foglalkozásokon a növendékek számot adtak arról a gyakorlati és elméleti tudásukról, amit az elmúlt hónapokban megszereztek.
helykitolto kép

Emléktúra a Doni hősök tiszteletére!

Az immár hagyományosnak számító Doni emléktúrán vettek részt a Nyíregyházi vitéz Mikecz Kálmán Honvéd Kollégium növendékei. A menet első állomása a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei Újfehértó volt.
helykitolto kép

Központi írásbeli vizsga információ

További információ a cikken belül.
helykitolto kép

Közös karácsony a debreceni Kratochvilban

Debreceni intézményünkben 2022. december 15-én délután a diákönkormányzatunk szervezésében karácsonyi ünnepi műsorral, és az ünnep témaköréhez illeszkedő könnyed játékos feladatokkal, majd kora este ünnepi vacsorával zártuk a 2022-es évet.
helykitolto kép

Programok a 10.B osztályban

A téli szünet előtt minden osztály igyekezett, hogy különböző programokkal tegyék még színesebbé az ünnep előtti napokat. A 10.B osztály növendékei Mikulás - party keretében adták át egymásnak az ajándékaikat, valamint osztályfőnökükkel, Kállainé Varga Mária tanárnővel, Máthé Brigitta kollégiumi csoportvezetőjükkel és az évfolyam katonai nevelőjével Kerékgyártó Zsolt hadnaggyal közös bowlingozáson vettek részt.
helykitolto kép

153 évvel ezelőtt született Kratochvil Károly

2022. 12. 13-án debreceni intézményünkben a reggeli iskolasorakozón Fekete András őrnagy és Szilágyi József hadnagy osztott meg néhány gondolatot iskolánk névadójával kapcsolatban.
helykitolto kép

VIKITA VR bemutatón vettünk részt

Debreceni intézményünk jelenleg 20 fővel vesz részt a Honvédelmi Sportszövetség által is támogatott VIKITA programban...
helykitolto kép

Irodalmi vetélkedő

A közelgő, 2023-as Madách-emlékév alkalmából a debreceni Kratochvil Károly Honvéd Középiskola és Kollégium növendékei irodalmi vetélkedőn vettek részt december 8-án délután.
helykitolto kép

Ötletláda

A Nyíregyházi vitéz Mikecz Kálmán Honvéd Kollégium kollektívája hisz az alulról jövő kezdeményezésekben és abban, hogy a tanulók önkéntes bevonása a mindennapi feladatokba növeli a növendékek elköteleződését, ragaszkodását a kollégium iránt.
1

2

3 4 5 6 7 8 9

rendelési idő

H-P:
15:30-17:30

Szombat:
7:30-8:30

Vasárnap:
Zárva

elérhetőségek

Tel: 
+ 36 30 464 5021

E-mail:
emailcim@email.hu

A rendelő címe:
4080 Hajdúnánás Bocskai u. 36.
 

Kratochvil Károly
Honvéd Középiskola és Kollégium


E-mail: hkk@hm.gov.hu 
Tel: +36 52 537-215
4027 Debrecen, Füredi út 69

© Kratochvil Károly Honvéd Középiskola és Kollégium - 2023