hkk@hm.gov.hu | +36 52 537-215 | 4027 Debrecen, Füredi út 69. ikonKeresés | ikonFacebook

blokk címe

blokk tartalma

Hírek

helykitolto kép

Elköszöntünk a 2020/2021-es tanévtől

A 2020/2021-es tanév - a koronavírus járvány miatt – rendhagyóra sikerült. A digitális oktatás hónapokra elválasztotta egymástól a növendékeket és tanáraikat, közel fél évig a négy fal között éltük az életünket. Májusban - ha rövid időre is - visszajöhettünk az iskolába, ami enyhítette a bezártság-érzésünket. Hamar elrepült ez az 5 hét és most elérkezett a várva várt szabadság, amikor kötöttség nélkül térhetünk vissza otthonunkba.
helykitolto kép

Siker nyomán bővítés

Nehéz, de sikeres tanévet zártak a növendékek a debreceni Kratochvil Károly Honvéd Középiskola és Kollégiumban június 14-én, hétfőn. A rendezvényen Szabó István, a Honvédelmi Minisztérium honvédelmi államtitkára is részt vett.
helykitolto kép

Diákönkormányzati nap - eredményhirdetések

A 2021. június 10-én megtartott diákönkormányzati napon a különböző versenyeken szép csapat és egyéni eredmények születtek. A mai iskolasorakozón került sor a díjak átadására.
helykitolto kép

Hétvégi közös vacsora készítés

Szabadidő hasznos eltöltése a hétvégén bennmaradó növendékekkel, vacsora készítése.
helykitolto kép

Nyárköszöntő a Kratochvilban

Végre eltűntek a didergős napok, megérkezett a nagybetűs NYÁR. Mindenki örül annak, hogy kiszabadulhat a négy fal közül.
helykitolto kép

Megemlékezés és elismerések átadása a Nemzeti Összetartozás Napján

1920. június 04-én aláírták a versaillesi Nagy Trianon palotában azt a békediktátumot, melynek következtében Magyarország elveszítette területe kétharmadát. A 101 éve történt eseményről -mely az egyik legfájóbb pontja történelmünknek – intézményünk is megemlékezett.
helykitolto kép

Kiemelkedő „Kratochvil-os” teljesítmény a Honvéd Kadét Akadályfutó versenyen

2021. május 28-án Nógrád megyében, a Cserhát dombjai között fekvő festői Bánk községben rajtolt a Honvédelmi Sportszövetség által rendezett Honvéd Kadét Akadályfutó verseny, melyet Dr. Simicskó István a Honvédelmi Sportszövetség elnöke nyitott meg. A versenyen ott volt Almási László alezredes, a HM Honvédelmi Nevelési és Ifjúságstratégiai Osztályának vezetője is.
helykitolto kép

Megemlékezés a Hősök Napja alkalmából

A Magyar Hősök emlékünnepén - 2021. május 30-án – iskolánk növendékei a debreceni Honvédtemetőben, este 19 órakor csendes koszorúzással emlékeztek azokra a katonákra és civilekre, akik életüket áldozták Magyarországért.
helykitolto kép

Nyílt nap a Nyíregyházi Honvéd Kollégiumban

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!
helykitolto kép

A Magyar Honvédelem Napja

1992 óta május 21-én ünnepeljük a Magyar Honvédelem Napját. A Görgey Artúr vezette honvédsereg a magyar szabadságharc tavaszi hadjáratának csúcspontjaként ezen a napon foglalta vissza Buda várát.
helykitolto kép

Elismerések átadása

Intézményünk munkatársai és növendékei elismerésben részesültek, melyeket 2021. május 14-én iskolasorakozó keretében Kovács István alezredes, igazgató adott át.
helykitolto kép

Madarak és a fák napja - Május 10.

A napra való megemlékezés nevében iskolánk a diákok körében fotópályázatot hirdetett. A természetfotók a fákról, fák virágairól, leveleiről, termésekről, és madarakról készülhetnek. Bízunk abban, hogy sok különleges alkotás készül.
1 2 3 4

5

6 7 8 9

rendelési idő

H-P:
15:30-17:30

Szombat:
7:30-8:30

Vasárnap:
Zárva

elérhetőségek

Tel: 
+ 36 30 464 5021

E-mail:
emailcim@email.hu

A rendelő címe:
4080 Hajdúnánás Bocskai u. 36.
 

Kratochvil Károly
Honvéd Középiskola és Kollégium


E-mail: hkk@hm.gov.hu 
Tel: +36 52 537-215
4027 Debrecen, Füredi út 69

© Kratochvil Károly Honvéd Középiskola és Kollégium - 2021