hkk@hm.gov.hu | +36 52 537-215 | 4027 Debrecen, Füredi út 69. ikonKeresés | ikonFacebook

blokk címe

blokk tartalma

Hírek

helykitolto kép

Süti és színház

Amikor épp nem katonai nevelés zajlik a kollégium falai közt, akkor is igyekszünk tartalmasan eltölteni a szabadidőt. Múlt héten a debreceni kadétok több érdekes programon is részt vettek.
helykitolto kép

Nyílt nap - Debrecen

A debreceni székhely intézmény nyílt napjának időpontja: 2022.10.15. - 13 óra
helykitolto kép

Szakmai kiránduláson a 9.B osztály

A debreceni Kratochvil Károly Honvéd Középiskola és Kollégium 9.B osztályos növendékei 2022. október 13-án szakmai kiránduláson vettek részt. A résztvevők a DigITér Debrecen Digitális Élményközpontban interaktív formában, játékos, szórakoztató módon ismerkedhettek meg a XXI. század vívmányaival, legmodernebb digitális eszközeivel.
helykitolto kép

Parancsnoki előadáson vettek részt növendékeink

A Magyar Huszár Alapítvány és az Újfehértói Honvédelmi Sportközpont „Adassék tisztelet a katonaeszménynek” címmel zajló programsorozatának 2022. október 11-ei előadója Farkas Sándor alezredes a MH 5. Bocskai István Lövészdandár parancsnoka volt.
helykitolto kép

Debreceni Kratochvilosok az élen az Országos Haditorna Verseny megyei döntőjében

Október elején rendezték meg az Országos Haditorna Verseny Hajdú-Bihar megyei döntőjét, melynek az MH 5. Bocskai István Lövészdandár sportpályája (BSK) adott otthont. A megmérettetésen 15 csapat vett részt, számos iskola két csapattal is képviseltette magát.
helykitolto kép

Kiemelkedő teljesítmények a Bocskai Portyán

Az idén 13. alkalommal megrendezett „Bocskai Portya” elnevezésű katonai teljesítménytúra különösen emlékezetes marad a debreceni intézményünk indulóinak. Az időjárás nem vette kegyeibe a résztvevőket, ugyanis az elmúlt hetek esőzése miatt teljesen felázott talajon kellett végrehajtaniuk a választott távot, sőt több esetben útközben is kaptak a menetelők az égi jóból.
helykitolto kép

Az aradi vértanúkra emlékeztünk

Október hatodika kiemelt esemény Magyarország történelmében, ezért fontos, hogy méltó módon emlékezzünk meg arról a 13 honvédparancsnokról, akik életüket áldozták fel hazánk szabadságáért. A nemzeti gyásznapon debreceni intézményünkben a reggeli iskolasorakozón tisztelegtünk az aradi vértanúk előtt.
helykitolto kép

Ünnepi megemlékezés a Bocskai Szabadságharc első győztes csatájának 418. évfordulóján Nagykerekiben

Iskolánk négy növendéke – többéves hagyományt folytatva - idén is részt vett és segédkezett protokolláris feladatok ellátásában Nagykerekiben, az 1604. október 5-ei győztes csata 418. évfordulóján.
helykitolto kép

Állatok világnapja

Iskolánk tanulói méltóságteljesen megünnepelték az Állatok világnapját. Az idén néhány növendék ellátogatott a Debreceni Állatkertbe.
helykitolto kép

Pillanatképek a Szolnoki Honvéd Kollégium életéből

A Szolnoki Honvéd Kollégiumba 24 kadét nyert felvételt idén. Azóta eltelt néhány hónap, elkezdődött az iskola, beköltöztek a kollégiumba. Az azóta eltelt élményeiket szedtük most csokorba.
helykitolto kép

Debreceni Kratochvilosok a Magyar Honvédség Hadikikötőjében

Debreceni intézményünk négy növendéke Pintye Ákos kollégiumi nevelőtanár kíséretében 2022. október 5-én látogatást tett a Magyar Honvédség Hadikikötőjében.
helykitolto kép

Második helyen a debreceni növendékek a pákozdi Országos Ifjúsági Honvédelmi Járőrversenyen

Intézményünk is ott volt 2022. szeptember 30-án Pákozdon, ahol az Országos Ifjúsági Honvédelmi Járőrversenyen a Honvéd Kadét Programban résztvevő kiemelt középiskolák mérték össze a tudásukat. A rendezvény fővédnöke Dr. Ruszin-Szendi Romulusz altábornagy a Magyar Honvédség főparancsoka és Dr. Simicskó István, a Honvédelmi Sportszövetség elnöke volt.
1 2 3 4

5

6 7 8 9

rendelési idő

H-P:
15:30-17:30

Szombat:
7:30-8:30

Vasárnap:
Zárva

elérhetőségek

Tel: 
+ 36 30 464 5021

E-mail:
emailcim@email.hu

A rendelő címe:
4080 Hajdúnánás Bocskai u. 36.
 

Kratochvil Károly
Honvéd Középiskola és Kollégium


E-mail: hkk@hm.gov.hu 
Tel: +36 52 537-215
4027 Debrecen, Füredi út 69

© Kratochvil Károly Honvéd Középiskola és Kollégium - 2023