hkk@hm.gov.hu | +36 52 537-215 | 4027 Debrecen, Füredi út 69. ikonKeresés | ikonFacebook

blokk címe

blokk tartalma

Hírek

helykitolto kép

Debreceni pillanatképek

Számos izgalmas, érdekes vagy éppen tanulságos rendezvényen vesznek részt növendékeink időről időre. Ebből hoztunk nektek egy csokorral.
helykitolto kép

Nyílt nap a debreceni Kratochvilban

Az általános iskolát 2023 júniusában befejező nyolcadikos diákoknak közeledik a középiskolai felvételi időpontja, amikor el kell dönteni hol folytatják tovább tanulmányaikat. A fontos döntés meghozatala előtt intézményünk is igyekezett ízelítőt adni a Kratochvilban zajló élet hangulatából.
helykitolto kép

Süti és színház

Amikor épp nem katonai nevelés zajlik a kollégium falai közt, akkor is igyekszünk tartalmasan eltölteni a szabadidőt. Múlt héten a debreceni kadétok több érdekes programon is részt vettek.
helykitolto kép

Nyílt nap - Debrecen

A debreceni székhely intézmény nyílt napjának időpontja: 2022.10.15. - 13 óra
helykitolto kép

Szakmai kiránduláson a 9.B osztály

A debreceni Kratochvil Károly Honvéd Középiskola és Kollégium 9.B osztályos növendékei 2022. október 13-án szakmai kiránduláson vettek részt. A résztvevők a DigITér Debrecen Digitális Élményközpontban interaktív formában, játékos, szórakoztató módon ismerkedhettek meg a XXI. század vívmányaival, legmodernebb digitális eszközeivel.
helykitolto kép

Parancsnoki előadáson vettek részt növendékeink

A Magyar Huszár Alapítvány és az Újfehértói Honvédelmi Sportközpont „Adassék tisztelet a katonaeszménynek” címmel zajló programsorozatának 2022. október 11-ei előadója Farkas Sándor alezredes a MH 5. Bocskai István Lövészdandár parancsnoka volt.
helykitolto kép

Debreceni Kratochvilosok az élen az Országos Haditorna Verseny megyei döntőjében

Október elején rendezték meg az Országos Haditorna Verseny Hajdú-Bihar megyei döntőjét, melynek az MH 5. Bocskai István Lövészdandár sportpályája (BSK) adott otthont. A megmérettetésen 15 csapat vett részt, számos iskola két csapattal is képviseltette magát.
helykitolto kép

Kiemelkedő teljesítmények a Bocskai Portyán

Az idén 13. alkalommal megrendezett „Bocskai Portya” elnevezésű katonai teljesítménytúra különösen emlékezetes marad a debreceni intézményünk indulóinak. Az időjárás nem vette kegyeibe a résztvevőket, ugyanis az elmúlt hetek esőzése miatt teljesen felázott talajon kellett végrehajtaniuk a választott távot, sőt több esetben útközben is kaptak a menetelők az égi jóból.
helykitolto kép

Az aradi vértanúkra emlékeztünk

Október hatodika kiemelt esemény Magyarország történelmében, ezért fontos, hogy méltó módon emlékezzünk meg arról a 13 honvédparancsnokról, akik életüket áldozták fel hazánk szabadságáért. A nemzeti gyásznapon debreceni intézményünkben a reggeli iskolasorakozón tisztelegtünk az aradi vértanúk előtt.
helykitolto kép

Ünnepi megemlékezés a Bocskai Szabadságharc első győztes csatájának 418. évfordulóján Nagykerekiben

Iskolánk négy növendéke – többéves hagyományt folytatva - idén is részt vett és segédkezett protokolláris feladatok ellátásában Nagykerekiben, az 1604. október 5-ei győztes csata 418. évfordulóján.
helykitolto kép

Állatok világnapja

Iskolánk tanulói méltóságteljesen megünnepelték az Állatok világnapját. Az idén néhány növendék ellátogatott a Debreceni Állatkertbe.
helykitolto kép

Pillanatképek a Szolnoki Honvéd Kollégium életéből

A Szolnoki Honvéd Kollégiumba 24 kadét nyert felvételt idén. Azóta eltelt néhány hónap, elkezdődött az iskola, beköltöztek a kollégiumba. Az azóta eltelt élményeiket szedtük most csokorba.
4 5 6 7

8

9 10 11 12

rendelési idő

H-P:
15:30-17:30

Szombat:
7:30-8:30

Vasárnap:
Zárva

elérhetőségek

Tel: 
+ 36 30 464 5021

E-mail:
emailcim@email.hu

A rendelő címe:
4080 Hajdúnánás Bocskai u. 36.
 

Kratochvil Károly
Honvéd Középiskola és Kollégium


E-mail: hkk@hm.gov.hu 
Tel: +36 52 537-215
4027 Debrecen, Füredi út 69

Ökoiskola logó CDL logó Oktatási Hivatal logó ELTE Origó nyelvi centrum logó

© Kratochvil Károly Honvéd Középiskola és Kollégium - 2024