hkk@hm.gov.hu | +36 52 537-215 | 4027 Debrecen, Füredi út 69. ikonKeresés | ikonFacebook

blokk címe

blokk tartalma

Hírek

helykitolto kép

Megemlékezés

151 éve, december 13-án született iskolánk névadója, Szentkereszthegyi Kratochvil Károly altábornagy. Az alábbi videóval rá emlékezünk...
helykitolto kép

Középfokú felvételi eljárás (központi írásbeli vizsga)

A Kratochvil Károly Honvéd Középiskola és Kollégium (továbbiakban: HKK) 2021/2022. tanévben indítandó osztályaiba a jelentkezés feltétele a központi írásbeli felvételi vizsga teljesítése. Aki lemarad a központi írásbeli vizsgáról, az nem jelentkezhet intézményünkbe februárban.
helykitolto kép

Kratochvil Károly Honvéd Középiskola és Kollégium - Nyílt nap 2020.

A nyílt napról készült videó a képre kattintva elérhető!
helykitolto kép

Kratochvil: a honvédelmi nevelés mintaiskolája

Szentkirályi Alexandra a látogatásával kapcsolatban elmondta: 2030-ig még nyolc-tíz hasonló oktatási intézmény alapítását tervezik, így egyfajta mintaként tekintenek a debreceni középiskolára és az ott folyó oktatásra, honvédelmi nevelésre. „Az intézménybe járó fiatalok egy hazaszerető szemlélettel fognak kikerülni a világba. Ennek köszönhetően - akár a civil, akár a katonai pályán folytatják majd a pályafutásukat - az itt megtapasztalt összetartás és bajtársiasság egész életükre elkíséri ...
helykitolto kép

1956. október 23-a emlékezete:

1956. október 23-a emlékezete: „Ne legyen akárhogy” „Nem érti ezt az a sok ember, Mi áradt itt meg, mint a tenger? Miért remegtek világrendek? Egy nép kiáltott aztán csend lett.” Márai Sándor: Mennyből az angyal (részlet)
helykitolto kép

NATO-futás

Idén 15. alkalommal került megrendezésre Budapesten a NATO-futás, melyen a járványügyi intézkedések miatt sajnos nem tudtunk részt venni. Helyette saját, helyi szintű NATO-futást rendeztünk, melynek során 10 km-es távot kellett teljesíteniük a jelentkezőknek.
helykitolto kép

Legyél Te is Pénzügyi Junior Klasszis

A Legyél Te is Pénzügyi Junior Klasszis elnevezésű pénzügyi tudatosság országos versenyén iskolánk képviseletében a 10. b osztály 4 tanulója Görög Gábor, Győrfi Csaba, Példási Péter és Fejes Bence sikeresen bejutott a verseny második fordulójára!
helykitolto kép

Drogprevenció a HKK-ban

Intézményünk évek óta nagy hangsúlyt fektet az iskolai bűnmegelőzésre és prevencióra. Ezen programsorozat keretén belül tartott drogprevenciós előadást Kocsár László rendőr százados, a korábbi hagyományoknak megfelelően, a 9. évfolyamos növendékeknek. Az előadáson a tudományos megközelítés, a szerhasználat káros hatásai és büntetőjogi következményei mellett kiemelt szerepet kapott a kommunikáció és interaktivitás. Az előadás után a növendékek tehették fel kérdéseiket, és kaptak hasznos ...
helykitolto kép

„Maradj fitt!”

„Maradj fitt!” A Honvédelmi Minisztérium a járványhelyzet kezdetén „Maradj fitt!” elnevezésű kezdeményezést indított, melynek célja az egészség megőrzésére irányuló társadalmi összetartás erősítése volt.A kampány keretein belül arra kérték az embereket, társszervezeteket, hogy segítsenek a Magyar Honvédség katonáinak megcsinálni közel 10.000.000 fekvőtámaszt, szimbolikusan minden magyar állampolgárért egyet.
helykitolto kép

Az Európai Diáksport Napja

Az Európai Diáksport Napja szeptember 25., de az idei járványügyi helyzetre való tekintettel az esemény megrendezésére nagyobb időkeretet jelölt ki a Magyar Diáksport Szövetség. Ezzel lehetőség nyílt az Európai Sporthét (2020. szeptember 23-30.) időszakában bármelyik napon, akár testnevelés órai keretek között is megvalósítani a programot.
helykitolto kép

A honvéd növendékek példát mutatnak a vírus elleni védekezésben

Több mint kétszáz növendék sorakozott fel szeptember 29-én, kedden a debreceni Kratochvil Károly Honvéd Középiskola és Kollégium udvarán, ahol az intézményben bevezetett járványügyi intézkedésekről tájékozódott Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes és dr. Ruszin Romulusz, a Honvédelmi Minisztérium humánpolitikáért felelős helyettes államtitkára.
helykitolto kép

Koszorúzás a Nemzeti Katonai Emlékműnél

Iskolánk diákjai 2020. szeptember 29-én meglátogatták az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkot valamint a Szárazföldi Haderőnem Napja alkalmából koszorút helyeztek el a Nemzeti Katonai Emlékműnél.
1 2 3 4 5 6 7

8

9

rendelési idő

H-P:
15:30-17:30

Szombat:
7:30-8:30

Vasárnap:
Zárva

elérhetőségek

Tel: 
+ 36 30 464 5021

E-mail:
emailcim@email.hu

A rendelő címe:
4080 Hajdúnánás Bocskai u. 36.
 

Kratochvil Károly
Honvéd Középiskola és Kollégium


E-mail: hkk@hm.gov.hu 
Tel: +36 52 537-215
4027 Debrecen, Füredi út 69

© Kratochvil Károly Honvéd Középiskola és Kollégium - 2021