hkk@hm.gov.hu | +36 52 537-215 | 4027 Debrecen, Füredi út 69. ikonKeresés | ikonFacebook

blokk címe

blokk tartalma

Hírek

helykitolto kép

Állatok világnapja

Iskolánk tanulói méltóságteljesen megünnepelték az Állatok világnapját. Az idén néhány növendék ellátogatott a Debreceni Állatkertbe.
helykitolto kép

Pillanatképek a Szolnoki Honvéd Kollégium életéből

A Szolnoki Honvéd Kollégiumba 24 kadét nyert felvételt idén. Azóta eltelt néhány hónap, elkezdődött az iskola, beköltöztek a kollégiumba. Az azóta eltelt élményeiket szedtük most csokorba.
helykitolto kép

Debreceni Kratochvilosok a Magyar Honvédség Hadikikötőjében

Debreceni intézményünk négy növendéke Pintye Ákos kollégiumi nevelőtanár kíséretében 2022. október 5-én látogatást tett a Magyar Honvédség Hadikikötőjében.
helykitolto kép

Második helyen a debreceni növendékek a pákozdi Országos Ifjúsági Honvédelmi Járőrversenyen

Intézményünk is ott volt 2022. szeptember 30-án Pákozdon, ahol az Országos Ifjúsági Honvédelmi Járőrversenyen a Honvéd Kadét Programban résztvevő kiemelt középiskolák mérték össze a tudásukat. A rendezvény fővédnöke Dr. Ruszin-Szendi Romulusz altábornagy a Magyar Honvédség főparancsoka és Dr. Simicskó István, a Honvédelmi Sportszövetség elnöke volt.
helykitolto kép

Kutatók éjszakája – 2022

Iskolánk immár sokadik alkalommal vett részt a Debreceni Egyetem által szervezett „Kutatók éjszakája” rendezvénysorozaton.
helykitolto kép

Újoncavatás Hódmezővásárhelyen

Múlt héten Hódmezővásárhelyen és Debrecenben sor került az elsősök avatására. A fiatalok egyúttal azt is megünnepelhették, hogy véget ért a katonai kollégiumi éveiket alapjaiban meghatározó első hónap, amely során összeismerkedhettek, összerázódtak, és alkalmuk volt elsajátítani a mindennapok szabályait.
helykitolto kép

Felavatták a kilencedikes növendékeket

A hagyományoknak megfelelően debreceni intézményünk diákönkormányzata idén is megszervezte a kilencedik évfolyamos növendékeinek az elsősavatót. 2022.szeptember 29-én az iskolai étkezde adott otthont a nagy érdeklődés mellett zajló eseménynek.
helykitolto kép

Brave Warrior hadgyakorlat

Intézményünk mintegy 80 növendéke tekintette meg tegnap a Brave Warrior hadgyakorlat szakmai napján a bakonyi "nullponton". A növendékek megtekinthették a gyakorlat leglátványosabb elemeit, és ismerkedhettek a rendszeresített haditechnikai eszközökkel. A kadétok a Kratochvil Károly Honvéd Középiskola és Kollégium összes tagintézményéből - Debrecenből, Nyíregyházáról, Szolnokról és Hódmezővásárhelyről - érkeztek az MH Bakony Harckiképző Központ gyakorlóterére.
helykitolto kép

Az első hetek tapasztalatai Hódmezővásárhelyen

A Kratochvil Károly Honvéd Középiskola és Kollégium hódmezővásárhelyi intézményegysége szeptember 1-én nyitotta meg kapuit és költöztek be az első kadétok. Most őket kértük, osszák meg velünk mik a tapasztalataik.
helykitolto kép

Kiváló, illetve jó kollégista címek adományozása

A reggeli sorakozó alkalmával, 2022. szeptember 27-én a ködös idő ellenére vidáman sorakoztak fel a növendékek intézményünk udvarán. Ezen a napon hirdették ki számukra, hogy az elmúlt tanév eredményei alapján kik jogosultak a kiváló-, illetve a jó kollégista cím viselésére. Minden várakozáson felüli eredmény született, hiszen harminckilenc kiváló és ötvenöt jó kollégista címet adományozott számukra az iskola vezetése. A címek használata mellett a kiváló kollégisták jelvény viselésére is jogot ...
helykitolto kép

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS!

További információ a cikken belül.
helykitolto kép

Csehországi kalandok

Csehországi testvériskolánkhoz, Moravska Trebova-ba látogatott el egy 33 fős csapat a Kratochvil Károly Honvéd Középiskola és Kollégium debreceni intézményéből. A növendékek már a második napon közös kiképzésen vettek részt a cseh kadétokkal: mind a katonai akadálypályán, mind az alpintechnikai tudás terén összemérhették képességeiket. Képek: Fekete András őrnagy
5 6 7 8

9

10 11 12 13

rendelési idő

H-P:
15:30-17:30

Szombat:
7:30-8:30

Vasárnap:
Zárva

elérhetőségek

Tel: 
+ 36 30 464 5021

E-mail:
emailcim@email.hu

A rendelő címe:
4080 Hajdúnánás Bocskai u. 36.
 

Kratochvil Károly
Honvéd Középiskola és Kollégium


E-mail: hkk@hm.gov.hu 
Tel: +36 52 537-215
4027 Debrecen, Füredi út 69

Ökoiskola logó CDL logó Oktatási Hivatal logó ELTE Origó nyelvi centrum logó Energiatudatos iskola logó

© Kratochvil Károly Honvéd Középiskola és Kollégium - 2024